понеделник, 17 април 2017 г.

Beckham svítí, když New York Giants získávají rozhodující vítězství nad Miami delfíny

S skóre svázaný ve čtvrtém čtvrtletí, Odell Beckham Jr nějak vklouzl pět yardů za sekundární.

To se ukázalo být vítězný rozpětí pro New York Giants.

příjem touchdown 84-yard Beckham dal Giants dopředu, aby zůstali v 11. minutě jít, a oni kované trojcestný kravatu na vrcholu NFC východu tím, že porazí Miami Dolphins 31-24 v pondělí night.No chirurgii Andy Dalton, ale data pro Bengals vrátit stále nejistý více

New Yorku Eli Manning šel 27 pro 31 pro 337 yardů a čtyři skóre. Jeho passer hodnocení 151.5 byl jeho nejvyšší od roku 2009.

Giants (6-7) zlomil tři herní porážek a jsou svázány s Redskins a orli pro vedení ve své s trastiplné divize.Delfíni (5-8) byly matematicky vyřazen z play-off závod, rozšíření jejich postseason sucho v sedmi po sobě jdoucích years.NFL franchisingu záznam (@NFL) To je prostě šílené: OBJ staví na jeho balerína pantofle a nějak zůstává v mezích pro šílené tip-toe TD urvat https://t.co/oUD8ZVleRgDecember 15. 2015

Delfíni trumfl 20 bodů poprvé od října, ale nedokázal držet krok s Beckhamem, kteří měli sedm úlovky pro 166 yardů a dvě skóre. 100-yard hry byl jeho šestý Bet365-Otevřete si účet v řadě rekordní Giants.

S výsledkem 24-all, Beckham využil zlomené pokrytí skóroval zelenou přistání.Jamar Taylor a zřídka používají bezpečnostní Shamiel Gary byli nejbližšími obránci, ale Manning hit Beckham za pochodu v záloze a rozběhl do koncové zóny pro své 12. touchdown v tomto roce. < /p>

Beckham přehrál svého blízkého přítele a bývalého LSU kolega, Miami Jarvis Landry, který dělal 11 úlovky na 99 yardů, ale byl označen za nákladnou osobní faul trest s jeho tým vlečená ve čtvrtém čtvrtletí.

Beckham udělal 45-yard příjem zřídit dosednutí a měl 5 yardů bodování úlovek.Ta nahrávka byla původně rozhodl, neúplné, protože Beckham byl mimo hřiště, ale rozhodnutí bylo převráceno o přezkoumání přehrání, který dělal skóre 24 všechny.

Jeho poslední úlovek, potápěčské grab na třetině dole v záloze , uzavřené na vítězství s méně než dvě minuty vlevo.

Manning vedl k dotyku jednotky v posledních dvou minutách v první polovině pokrývající 80 yardů, včetně 45 na dlouhé průchodu k Beckham, aby se to 17- Všechno. Přijímač na pět yardů povolení pro kravatu: Bude Tye

Miami Ryan Tannehill vrhal pro 236 yardů a vypálil bleskový vhozením hlubok o Kenny Stills na 47 yardů skóre, které dal Miami před 24. -17.Ale Tannehill sundal otevřený Landry za sekundárním Giants se svým týmem v Bet365-Zobrazit více závěru a ne za pět minut jít. Dolphins se zdál být neochotný řídit míč, jak tomu bylo za většinu roku. Lamar Miller spěchal na 89 yardů, včetně 38-yardového běhu, když udělal Jason Pierre-Paul miss, ale přinesl jen 12krát.


Dvě obraty byly praní. Dolphins tight end Dion Sims narazil po recepci na území Miami, což vedlo k obrovskému terénu Giants. Obři ztratili chvilku při špatném převzetí a Miami využil kopu po terénu.

Bet365- Bonus čeká na Vás

Няма коментари:

Публикуване на коментар