събота, 15 април 2017 г.

Olympijských atlétov posilnený po športovom uniká najhoršie na jeseň vyhlásenie

Veľká Británia sa olympijských a paralympijských športovcov dostali financovania pomoc na rok 2016 a 2020 hier.UK Sport, financujúci orgán pre elitnej športovcov, uvidí jej nárast príjmov o 29% v priebehu nasledujúcich piatich rokov, podľa vlády.

Elitná financujúci orgán obával výrazné škrty, ale oddelenie pre kultúru, médií a športu (DCMS) bude mať jeho rozpočet zdobené o 5% - skôr než 25-40% prognózy - to znamená v Spojenom kráľovstve športe, Grassroots financovanie telo Šport England a UK antidopingová (Ukad) všetky unikol finančné hit <. / p>

Existujú však pretrvávajú vážne obavy o dlhodobý vplyv lokálnych rezov orgán na miestnej úrovni, s mnohými športových zariadení, ktoré boli ovplyvnené cez country.UK šport strávil £ 63,000 na ponuku Sebastian Coe na rok IAAF predsedníctvo viac

UK Sport dostane tretinu svojho £ 135m ročného objemu finančných prostriedkov z pokladnice, zvyšok z národnej lotérie.Toto číslo vzrastie na 148 m £ ročne pred Tokiu hier v roku 2020, a vláda je stále presvedčený, že zlaté medaily pre Britániu na olympiáde môže pomôcť miestnej športy napriek postupnému poklesu v číslach účasti.

< p> k dispozícii bude paušálna hotovostné vyrovnanie pre Grassroots financovania športu, sa Sport Anglicko - ktorý investuje £ 325m od daňových poplatníkov a financovania lotérie do miestneho športu každý rok - dostane zvýšenie v hotovosti vo výške 2,6 m £, mierny pokles v reálnych hodnotách.Ukad akceptovať zvýšenie cash 7% s tým, že vláda chráni T he národný orgán, zatiaľ čo svetové atletiky sa nachádza uprostred glob� �lnej dopingu krízy.

Hoci celkové administratívne rozpočet DCMS to byť znížené o 20%, celkový obraz bol vítaný veľa očakávajú drastickými škrtmi. Tracey Crouch, minister športu, povedal: "Táto dohoda uznáva širší význam športu v spoločnosti a ako to hrá dôležitú úlohu pri podpore ekonomiky.Zvýšenie finančných prostriedkov bude podporovať našich elitnej športovcov v behu až do Tokyo 2020 olympijských a paralympijských hier, rastú zdola dostať viac ľudí zapojených do športu a podporovať čistý šport vo Veľkej Británii a mimo nej. "

rod Carr, predseda organizácie, povedal: "vítame výdavky preskúmaní oznámenia kancelára dnes, ktorý zahŕňal zvýšenie pokladnice pridávať finančné prostriedky uznať vynikajúci výkon našich olympijských Bet365-Bonus ihneď po registrácii a paralympijských športovcov pri poskytovaní tie úžasné medaily chvíle

. "To jasne ukazuje pokračujúci záväzok vlády a dôveru v stratégii britského Sportu na dosiahnutie výsledkov v po sebe idúcich olympijských a paralympijských hier a naše svetovej triedy významné udalosti hosting schopnosti, umožňuje našim športovcom, aby aj naďalej inšpirovať budúce generácie, a aby sa národ hrdý."

Sport Anglicko ocenil "pozitívne správy pre miestnym športom", zatiaľ čo výkonný riaditeľ športových a rekreačných Alliance, Emma Boggis, povedal: "We'r e potešený, že l á da uznala význam športu a rekreácie s trvalé investície v oblasti športu na všetkých úrovniach od pódia k Grassroots. "

Vláda tiež oznámila svoj zámer podporovať ponuky hostiť cestná cyklistika majstrovstvá sveta a 2021 Rugby League World Cup "v severnej powerhouse".

Bet365-Bonus zadarmo

Няма коментари:

Публикуване на коментар