вторник, 11 април 2017 г.

Sussex Luke Wright prechádza 1,000 behov dať Worcestershire v nebezpečenstve

Luke Wright prešiel 1000 beží v sezóne prvýkrát vo svojej 13-ročnej prvotriedne kariéry pomôcť Sussex postarať sa o ich tieseň zápasu proti Worcestershire v boji, aby sa zabránilo zostupu.

stupňovanou ako biela guľa narkoman mať hral 50 ODIS a 51 T20 internacionály do Anglicka, to je značná opice off chrbtom. Wright bude mať menší, o niečo menej dráždivý váhu na svedomí dnes, keď sedí neporazený cez noc na 98, vďaka 17 boundaries.Jonny Bairstow kolov uplatniť ako Yorkshire uzavrel v grófstve Championship Prečítajte si viac

V súčasnosti svoju zhodujú first-class storočia je pomerne nízka 15, zvláštnosť zvažovať jeho kariéru priemer je zaoble ný desatinné miesto od 40 rokov.Dokonca aj keď sa mu to nepodarí, aby bolo 16 vo štvrtok, bude priemerný skončí na pravej strane 40.

Wright je to stacionárny štart, pričom 23 dodávky vystúpiť značku a potom potrebuje iba 58 viac osloviť 50. na ihrisku to bolo pomalé a outfield, ktorý požadoval niečo navyše za každú ranu, Wright sa zameral na získanie dopredu a nechať jeho silné ruky postará o zvyšok. Dokonca ukázal niekoľko obratné dotkne, najmä proti Joe Leach, ktorého vybral off za bod s ľahkosťou ako seamer trpel vzácnou výkyv s loptou. Wright potom hit hra je najprv šesť rokov, keď poslal Jack Shantry späť cez hlavu.

Avšak, to nebolo len Wright, ktorý dával Worcestershire k mečmi.S pomocou Ben Brown, pár videl von deň čo zaznamenal 157 medzi nimi dať Sussex dopredu o 41.

Určite darí spoločne. Minulú sezónu to vyhlásil šiestej bránky rekord Sussex s 335 proti Durham. Oni už majú dve par tnerstva storočia v roku 2015 - 146 a 120 proti Hampshire, v Ageas Bowl and Hove, v uvedenom poradí. Stretávajú s 94 na palube v popoludňajšej časti tu, vzali 23.3 prenosy dosiahnuť tri postavy tretíkrát týmto termínom.

Boli združených vo nešťastných okolností sa Chris Nash samotársky bolieť po top- lemovanie krátky loptu Charlie Morris na helme.Nash vyzeral omámene, keď bol schopný udržať pevnú pôdu pod nohami, keď si vyzliekol helmu a odišiel z bránkoviska, aby zobral.Mark Robinson, Sussex je kriket manažér potvrdil na pne, že Nash bol "mierne otras mozgu" a mohol by byť ďalší muž s nejakou nočný odpočinok. - luxus, ktorú mu poskytujú prácu Wright a Brown

"Sú kontrastoval sa navzájom celkom dobre, "povedal Robinson. "Obaja chceli ísť na to, ale oni majú rôzne silné stránky :. Wright je nebezpečné z prednej nohy, zatiaľ čo Brown je dobre off zadnej nohe a rád skóroval v zábavné miestach, ako vá� � rozprávok brankár robí"

< p> Rovnako ako u všetkých dobrých odpaľovanie partnerov, je ťažké povedať, či Wright alebo Brown skutočne volajú po alebo proti jazdí medzi bránkami.Tam je takmer telepatické porozumenia medzi oboma: na hrsť príležitostiach Wright išiel rovno do hráčov v poli, napriek tomu singles boli nadobudnuté s ľahkosťou, ako Brown zaistené, že bol rýchly, aby zodpovedal zámerom svojho partnera

Kľúčovým prínosom. svojho času spoločne, podľa Robinsona, je to, že dovolili Sussex, aby sa na tom, že dážď ukradnuté takmer 50 prenosy z hry v prvých dvoch dňoch tohto zápasu.

Worcestershire začal deň v dobrej nálade as Alex Gidman a Morris podarilo chytiť osamelý odpaľovanie bod predtým, než boli ujížděl pozor na 210 Sussex potom boli 35 pre dve osoby v 13. cez.Shantry vzal jeho 50. Divízia jeden bránka sezóny vďaka ohromujúci úlovku Tom Fell na nohe sklzu a Leach druhú až Luke W ells z celého bránku za úlovok až do bránky-brankár Ben Cox.

Jedinou ďalšou bránka pád bol Matt Machan, ktorý štiepané Morris krotce do Fell v krátkej kryte, ako Sussex chopil iniciatívy.


Няма коментари:

Публикуване на коментар