неделя, 23 юли 2017 г.

Prvá penalta nebola, hneval sa kouč. Arbiter Královec nariadil ďalšie dve

"Gladbach prehral po penaltách." Titulok nemeckého servera sportbild.de neoznamuje, že mužstvo padlo v penaltovom rozstrele.

Hosťujúci tréner Lucien Favre na lavičke počas zápasu nevychádzal z údivu, keď rozhodca Královec proti jeho tímu sadil jednu penaltu za druhou.

"Prvý penaltu som nepochopil, jednoducho nebola. Druhá bola prísna, "povedal tréner Mönchengladbachu.

Mal zákrok brankára Sommera vo 46. minúte Královec pískať? Gólman sa vrhol po centrovanie lopte, ležal na zemi a až potom pribehol do súboja Vitolo, ktorý cez gólmana prepadol.Ani televízny záznam nie je zrejmý, hoci sa zdá, že Vitolo si loptu předkopl a potom teatrálne spadol.

"Vitolo je najlepší herec na svete, to viem už dlho," citoval Favreho nemecký denník Rheinische Post. "Ale tiež sme urobili veľa chýb. Mali sme problémy s tempom zápasu, s rýchlosťou aj s technikou, "uznal Favre.

Pred druhým pokutovým kopom fauloval vo 49. minúte Brouwers, ale domáci strelec Gameiro napálil len brvno. Tretí penaltu Královec nariadil v 66. minúte po zákroku Jantschkeho, ktorému predtým odskočil loptu pri spracovaní, a Banega zvýšil. Sevilla potom pridala ešte tretí gól.

"Keď sú proti vám počas dvoch troch minút dve penalty, nie je v tíme niečo v poriadku.Hlavne v Lige majstrov je potom zložité so zápasom niečo urobiť, "poznamenal stredopoliar Ibrahima Traoré.

Sevilla sa dožadovala penalty už v prvej polovici, ale Královec ju správne neodpískal. "V polčase sme si hovorili, že si musíme dať veľký pozor vo vápne, pretože Sevilla sa neustále snaží vymodliť penaltu. A vrátime sa na ihrisko a sú proti nám tri penalty. To je horké, "podotkol stredo poliar André Hahn.

Domáce kouč Unai Emery sa domnieval, že Královec všetky penalty nariadil správne.

" Dostávali sme do nebezpečných pozícií, čo bol dôvod, prečo sme mali tri penalty.Dočkali sme sa prvého víťazstva v sezóne, ktoré nám zdvihne sebavedomie do ďalších ťažkých zápasov v skupine, "pripomenul tréner úradujúceho víťaza Európskej ligy súboja s Manchestrom City a Juventusom Turín.


Няма коментари:

Публикуване на коментар