четвъртък, 20 юли 2017 г.

Naštval ho prešľap, potom Juska doleteli k európskemu striebru

Mladý atlét sa tak tento rok druhýkrát radoval zo striebornej medaily z veľkej akcie. Druhé miesto vybojoval už na halových majstrovstvách Európy, ktoré v marci hostila pražská O2 arena. Vtedy skočil v prvom pokuse ešte o desať centimetrov viac.

V piatok na šampionáte mladíkov túžil výkon zopakovať. "Chcel som to napáliť ako v Prahe a hneď na prvýkrát skočiť čo najviac. bet 365 Bohužiaľ mi ale vietor fúkol do chrbta, takže som přešlápl, "popisoval 22-ročný talent. "Ale paradoxne ma bet365 bet365 bonus to povzbudilo a na koniec z toho bola osmička."

Sympatický blondiak v Estónsku ešte trikrát atakoval osemmetrovou métu, chcel si poistiť priebežné vedenie, viac už ale neskočil.

V piatom pokuse ho z prvého miesta zosadil Nemec Fabian Heinle, ktorý skočil o štrnásť centimetrov ďalej.Napriek tomu bol Jusko spokojný.

"Sezona bola trochu protrápená, raz mi to uletel, takže s výkonom a umiestnením som veľa spokojný," pripomenul dálkař pretekajúci za Olymp Praha ťažkosti, ktoré ho tento rok sprevádzali.

Ešte na konci mája na mítingu v Innsbrucku síce skočil 815 centimetrov, potom sa ale trápil. Kvôli kontaminovanej vode, ktorú vypil na pražskej ubytovni v Stromovke, sa cítil slabý. Teraz sa však opäť zdvihol a v Estónsku nadviazal na eufóriu z pražskej haly.

"Ale mal som trochu obavy o medailu," priznal juniorský vicemajster Európy. "Všetci vyzerali veľmi dobre.


Boli pripravení v plnej paráde. Bol to boj, "vydýchol si.V nabitej súťaž totiž skokanov medzi druhým a štvrtým miestom delilo iba sedem centimetrov.

Druhé striebro pre českú výpravu ukoristila chodkyňa Anežka Drahotová v závodu na bet365 mobil 20 kilometrov. 19-ročná juniorská majsterka sveta i Európy v chôdzi na 10 kilometrov sa držala od začiatku v popredí pretekov a v poslednej štvrtine sa od zvyšku štartového poľa spolu s Ruskou Ponomarjovovou odpútala.

V závere na ňu síce nestačila, ale do svojej zbierky k bronzu z vlaňajšieho seniorského ME v Zürichu pridala ďalší cenný kov.

"Takže bude čo oslavovať. Uvidíme, ako to vyplynie, "plánoval Juska po striebornom úspechu krajanky. Teraz ho čaká augustovej majstrovstvá sveta v Pe kingu.Potvrdí aj tam, že sa vie na vrcholy roka parádne pripraviť?

bet365 stavky

Няма коментари:

Публикуване на коментар