четвъртък, 13 април 2017 г.

Philadelphia Eagles vyhnúť Revis ostrov a potopiť Jets, aby zárez prvé víťazstvo

Darrell Revis, New York Jets 'podivuhodná a vysoko platené cornerback, preskočí prax v stredu s tým, čo tím povedal, že o zranenie triesla. Ako neskoré ako v piatok, Revis bol povedal, aby bol sporný pre hru proti winless a zúfalých Philadelphia Eagles, ktorého no-choulí trestný čin je nebezpečné výzvou aj pre zdravé hráčov.

Revis hrali tak ako tak. Nelson Agholor, nováčik široký prijímač z južnej Kalifornie, ktorí sa zoradili proti Revište pre všetky ale hrsť Revis je 63 zaskočí, neurobil jedinú úlovok. Philadelphia quarterback Sam Bradford hodil dve vstupenky do Agholor zatiaľ čo Revis ho krytia. Prvý odrazil pred Agholor, skazený.Druhý spôsob, ako pláva l nad Agholor hlavu.

Jets prehral, ​​24-17 potom, čo vyhovel Eagles vybudovať 24-bodový náskok neskoro v druhom štvrťroku. Po sprchovaní a obliekanie, Revis stál pri svojej skrinky v pokojnej Jets šatni na MetLife Stadium a zamrmlal: "Je ťažké vrátiť sa z toho. Si dole 24, je to jednoducho ťažké. To je. Bez ohľadu na to, aké sú vaše záznam. Bez ohľadu na to, kto hráte. Je to ťažké. "

To, že Eagles sa zdráhali aj brodiť v blízkosti časti futbalového ihriska známej ako Revis Island, aj keď bol len ďalším znamením jeho vytrvalosť.Revis je 30, vo svojom ôsmom NFL obdobie a na svojej druhej turné s Jets, s ktorým podpísala päťročný, $ 70m zmluvu v marci po tom, čo pomohol New England Patriots vyhrať Super Bowl.

revis štatistický linka nedele zahŕňal všetky jednom riešení, keď tlačil guľový nosič mimo hraciu plochu v prvom štvrťroku. Ukončil hru na postrannej čiary jetov, pretože Jets tréner Todd Bowles povedal Revis si vylepšil o podkolennej šľachy. Revis pokračoval kopanie pravú nohu hore a dole, ako keby to bol Rocket, behanie hore a dole strany, tak ako tak.

"Budem v poriadku," povedal po zápase.Povedal, že ho ešte dvakrát do štyroch minút rozhovoru.

Revis nebol v skutočnosti potrebné Philadelphia posledný jednotku, pretože Jets boli z oddychových časov a Eagles robili ich najlepšie dôjdu hodiny, čo znamenalo, že by ani vo sne nenapadlo, že hodí loptu, nieto k Revis. Po trest na Jets Linebacker Quinton Coples dal Eagles prvý down sa 70 sekúnd hrať, výsledok bol uzavretý.

Revis zmizol v balení hráči z oboch tímov potřesení rúk v zálohe. Zdieľal handshake a úsmev s Agholor. Nikto nemohol visieť túto stratu na Revis.Philadelphia prešla len 108 metrov. Ako keby jeho povesť potrebovala ďalšie utieranie, Revis zachytil preukaz a znova získal dve nepríjemnosti v neočakávanom víťazs tve Jetsa minulého pondelka v Indianapolise. Bol menovaný ako obranný hráč týždňa americkej futbalovej konferencie. "Myslím, že majú na vonkajšej strane niekoľko skvelých hráčov," povedal Bradford, bezpochyby odkazoval na Revis a Jets ' Ostatné cornerback, Antonio Cromartie.

Revis sa postavil proti Agholorovi na ľavej strane obrany Jet na všetkých, okrem jedného z prvých 22 zápasov Philadelphie. Eagles zaznamenal celkový počet troch bodov.Ale 21. hra, aj keď dokorán running back Ryan Mathews klesol prihrávku na trase kolesá, dal Eagles nejaký podnet, aby to skúsiť znova.

Philadelphia musela zbaviť Revis ako prvý. Nasledoval Agholor do stredu ihriska na hranie druhého nadol, ktorá začala na Jets 23-linka Yardu.Krytá oveľa pomalší Linebacker DeMario Davis, Mathews vrátená do správnej bytu, cca spot uvoľnené Revis na snap, a dopravoval k dotyku prihrávky od Bradford.

"Vedel, že to príde, a dostal porazi ť, "povedal Jets tréner Todd Bowles Davis.

The touchdown čerpá vedenie Philadelphia na 17-0 a Eagles pridal pristátie menej ako tri minúty neskôr po Jets široký prijímač Brandon Marshall nerozumne pokúsila rozšíriť hru tým lateraling loptu na spoluhráčov. To rachotom mimo prilbu hráčov Eagles 'pred tým, než bol obnovený Philadelphia Linebacker Jordan Hicks.

A to skončilo bodovania pre Eagles, s 32 dlhé minúty opustil hrať.Na otázku, či si všimol, že za úspech, povedal Cromartie, "No. Nechceli sme držať ich von z koncovej zóne. "

Revis povedal Jets vykonala úpravy na polovičný úväzok, čo vysvetľuje, prečo Philadelphia získala len 52 yardov a zahadzuje v druhej polovici roka. Jets uzatvorená 24-14 a Eagles tréner Chip Kelly vyzval k tretej nadol hry, v ktorej Agholor pokúsil poraziť Revis hlboko. Bradford hodil to príliš hlboko - nie že Agholor by sa chytil, tak ako tak. Revis sa na neho.

"Za čali sme hrať ako my," poznamenal revis.

"Myslím, že hovoríte revis a Cromartie," povedal Kelly. "A vy ste sa vrátiť a pozrieť sa na film v podmienkach, kde sme, ale myslím, že boli dosť blízko na pokrytie po celý deň.Že môže byť najlepší tandem hráme v tomto roku. "

A bol tu ešte ďalšie vyznamenanie pre Revis. Mal efektívne deň, a to napriek zraneniu slabín ísť do hry a zranenia podkolennej šľacha z neho vychádza.

"Pre mňa osobne je to o víťazstvo," povedal Revis po zápase.

"videl si to zo skoku z prvej série, práve vychádza," povedal po chvíľke. "Boli to len krok rýchlejší."

Revis Island presunie na druhú stranu rybníka budúci víkend. Jets budú hrať delfínmi v nedeľu vo Wembley Stadium, a ak je Revis hrá - a ak je to možné - bude čerpať ďalšie ťažká úloha. Je to z dôvodu, aby sa 17 m $ v tejto sezóne, z časti, pretože súperi ani nechcem, aby ho vyskúšať.Ale to sa žiadny rozdiel nedeľu neskoro.

"Snažili sme sa vyškriabať späť toľko, ako sme mohli," povedal. "Nebolo to, čo sme chceli. Keď nešťastie udrie, budete musieť reagovať. "


Няма коментари:

Публикуване на коментар