вторник, 11 април 2017 г.

Rugby World Cup: čo je v nej pre obyvateľov Twickenham?

Je to nočná mora každého zdržiava: opitý športové fanúšikovia zvracanie alebo močenie na ulici a do predzáhradiek po zápase. Zatiaľ to je to, čo je v obchode pre obyvateľov listovej Richmond a Twickenham, juho-západnom Londýne, kedy Rugby World Cup bude zahájená budúci mesiac.

Richmond rada mala stab na triedenie problém na cez víkend, keď Anglicko porazila Francúzsku 19-14 v zápase zahrievanie na Twickenham Stadium.Krčmy boli efektívne vyzývajú, aby predčasne ukončiť, v 10pm, ale rozhodnutie potešilo ani publikáni alebo obyvateľov trpezlivosť, ktorí majú zmieriť s cestnými odbočkami a ulíc odpadky posiate na zápas dní.

Rada povedal jeho strat� �gia "si kladie za cieľ umožniť návštevníkom, než mať príjemný zážitok, počas a po každom zápase a umožniť podnikanie zarábať na potenciálny príjem návštevníkov počas turnaja". Jeho plán prichádza mesiac pred turnajom začína 18. septembra, končiť s konečnou u Twickenham 31. októbra.Na každom verejnom zasadnutí Rugby World Cup som si položil rovnakú otázku: čo je v nej pre ľudí, ktorí tu žijú Martyn Day, miestny historik

Richmond povedal tie krčmy, do ktorého nazrela podporil prístup umožňujúci im to? "dobrovoľne obmedzujú vstup po 10pm, či krčma bola plná." Vyskúšaný cez víkend Rada uviedol, že krčmy boli v priebehu stretnutia tichý, ale bolo obsadené neskôr ako publikáni nechať ľudí v.

Martyn Day, miestny historik, ktorý tiež hrá v rockovej kapele, pričom rovnako ako väčšina ľudí bol ochotný zmieriť s dopravnými odklonov, uzavretých ulíc, hordy fanúšikov, na portaloos, prep lnenými vlakmi a hluku do skorých ranných hodín.Ale tvrdil, že obec by mal dostať niečo na oplátku.

"Táto cena Žiť vedľa Twickenham Stadium v ​​čase majstrovstiev sveta v ragby. Prijímam to, "napísal na internetových stránkach komunity St Margaret. "Čo nemôžem prijať je zrejmý nedostatok nejakého uznania, odmenu alebo odkazu pre tisíce ľudí, ktorí sa budú musieť zmieriť s tým.

" Na každom verejnom zasadnutí Rugby World Cup, ktoré som som sa zúčastnil požiadal rovnakú jednoduchú otázku: čo je to tam v tom pre ľudí, ktorí tu žijú? Všetky športové vybavenie pre nás a naše deti na použitie v budúcnosti?Všetky zelené plochy alebo záhrady pre starších ľudí tešiť?…Každá stála múzejná alebo galéria oslavuje túto významnú medzinárodnú udalosť? Odpoveď bola vždy v rozpakoch ticho. "

Mnoho obyvateľov v tejto oblasti sa sťažujú na správanie opitých fanúšikov na zápas dní, sa sťažnosťami ľudí nevoľnosť alebo močenie v kroví.. Miestni obyvatelia hovoria, že problém je obzvlášť akútne v Whitton Road, ktorá vedie od Twickenham vlakovej stanice do rugby krajine

Day povedal, že by malo byť niečo, čo ľudia budú môcť poukázať na neskôr povedal: "" To je tam kvôli Rugby World Cup v roku 2015, kedy polovica sveta prišiel do St Margaret.'Jistě, že nie je príliš veľa žiadať? "

Pub spoločnosti nie sú radi, a to buď. "Som veľmi nahnevaný," Jonathon Swain, generálny riaditeľ Fullerových Inns, povedal Times. "Zdá sa, že celkom Orwellovským povedať, že nepôjde do krčmy na drink. To sa nedeje v Cardiffe alebo iných miest, ktoré sú hostiteľmi World Cup stretnutia.Prečo by sa to stalo v Twickenham "

Hovorca RFU povedal:" Boli sme požiadaní od Richmond rada a polícia Metropolitné poradia divákom, že z dôvodu neskorého dátumu dokončenia sobotňajšieho zápasu, množstvo kr čiem a reštaurácia v centre mesta Twickenham bol len prijímať vopred rezervovať zákazníkov. Iní sa rozhodli neprijať nové vlastné po 10pm. "


Няма коментари:

Публикуване на коментар