четвъртък, 13 април 2017 г.

NFL môže vyšetrovať rozhodca je, nie dosť starý 'Vyzývame Cam Newton

rozhodca Ed Hochuli je skalopevne nepovedal Cam Newton, že "nebol dosť starý", ktorý obdržal osobné faul hovor počas víťazstvo Carolina Panthers 'nad New Orleans Saints v nedeľu, ale úradník môže čeliť vyšetrovaniu NFL nad hmotou.

The Panthers quarterback pýtal, prečo on nebol daný hovor v nedeľu popoludní a bol zmätený odpoveď. " 'Cam nie ste dosť starý, aby si ten hovor.'Nemyslím si, že by ste mali mať seniority získať osobné faul alebo niečo podobné," povedal Newton po zápase. Newton je vo svojej piatej sezóne v league.How slabí sú Steelers s Michaelom Vick nahradí Ben Roethlisberger?Čítajte viac

Ale v pondelok NFL viceprezident vykonávajúcich Dean Blandine povedal Hochuli nepovolený pomocou týchto slov, ako brániť rozhodnutie úradníka. "Cam bol mimo vrecká a hodil loptu na úteku," povedal NFL sieť. "Je tu rôzne ochrany pre quarterback, ktorý je spustený mimo kapsu proti vnútorné vrecká. Mimo kapsu, nemusíte dostať ochranu dvojstupňový. Keď sa pozriete na hru, Cam hodil na úteku.Bol tam nejaký kontakt; Nebolo to neskoro a nebolo to faul. "

Blandino však povedal, že NFL by Unibet-Vyzdvihnúť bonus mohla začať vyšetrovanie, ak by boli tvrdené Newtonove obvinenia. "Urobili by sme vyšetrovanie, či niekto nebol v tejto oblasti a v minulosti sme mali nejaké situácie, kedy úradník povedal niečo nevhodné hráčovi a my sme ich disciplinovali," povedal. "Takže existuje proces a museli by sme prejsť tým procesom, aby sme zistili, či by sme mohli vyzdvihnúť to, čo bolo skutočne povedané." Newtonova sťažnosť sa zdala byť s vysvetle ním, o ktorom hovorí, že dostal Namiesto samotného hovoru. "Ak by povedal, že mu chýbal hovor, to je jedna vec," povedal Newton. "Ale za to, že jeho odpoveď bola to, čo to bolo, a nie som dostatočne starý na to, aby som dostal toto volanie…Bože!


Takže neba chráň sa dostane nejaké nováčikov, alebo sa budeš mať dlhý deň, človeče. "

hra Newtonova zdalo nedotknutá kontroverzie. Hodil po dobu dvoch pristátí a vrhol sa na ďalší v čom bol jeho najlepší zápas sezóny tak ďaleko.

Unibet-Bonus zadarmo

Няма коментари:

Публикуване на коментар